Известие

Collapse
No announcement yet.

Избор на автомобил

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Зимаи си 2,0тс и му слагаи гас и готово.Имам и 1,8 и 2,0 и разлика в обслужването има и във вървежа има в полза на 2,0.
    sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
    Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

За мен е тъпо да се слага газ, по-добре си вземи дизел тогава...аз имам 1.8, но казват, че 2.0 е оптималният мотор за модела, все пак обаче не може да избираш само по мотор или само по "фаца", трябва да е комплексен избора

Comment

А бе я мини на 155.....бензин....другото е 2.4jtd..всичко останало е компромис и настройка за турбо вариант или 4х4...
        Виж клипа....и си помисли)
        http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=...g&feature=fvwp
        Last edited by Бобби; d.m.y г., 02:18.
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Разликата между 1.8 и 2.0 наистина е малка.
          Разликата в разхода за поддръжка е незначителен.
          Разликата в разхода на гориво също е незначителен.
          При 1.8 си под 150 коня.........
          Аз карам 1.8 от 4 години и нямам никакви проблеми, освен задължителното клатене на обороти и то, защото преди 4 години отказах да сменям наред кви ли не джаджи на обща стойност 2000 лева и добре, че отказах.
          Може би 200 кубически сантиметра се усещат когато пуснеш климатика , това наистина е така.
          Та какво искам да ти кажа. Тръгваш и гледаш да попаднеш на читав екземпляр, без значение дали е 1.8 или е 2.0. По важното е колата да е добра. Недей да се фиксираш избора си само върху литража.
          Аз също търсех 2.0, но когато видях състоянието на мойта Убавица, забравих, че е 1.8.
          Успех.........
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

Мерси много това е хубава приказка . Няма значение толкова литража в тоя случай защото и двете са доста големи и ме устройват Колкото до избора като дойде време и набележа няколко в даден район ,ще помоля някой от този форум да дойде с мен за съвет и мнение все пак опита е с предимство благодаря още веднъж . Вече все повече се уверявам ,че в този форум има много хора който могат да помогнат и да те научат . Радвам се за което

Comment

Когато аз си търсех кола, понеже твърдо търсех 2.0, в една автокъща в която имаше само 1,8, продавачът взе да ме убеждава в предимствата на това, което предлага. Каза, че много повече се търсели 1,8 и поради това той и негови колеги пишели на табелите на реални 2.0 - 1,8.
              Ама колко е вярно - само той си знае.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
              X