Зимаи си 2,0тс и му слагаи гас и готово.Имам и 1,8 и 2,0 и разлика в обслужването има и във вървежа има в полза на 2,0.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Избор на автомобил
Collapse
X
-
А бе я мини на 155.....бензин....другото е 2.4jtd..всичко останало е компромис и настройка за турбо вариант или 4х4...
Виж клипа....и си помисли)
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=...g&feature=fvwpLast edited by Бобби; d.m.y г., 02:18.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Разликата между 1.8 и 2.0 наистина е малка.
Разликата в разхода за поддръжка е незначителен.
Разликата в разхода на гориво също е незначителен.
При 1.8 си под 150 коня.........
Аз карам 1.8 от 4 години и нямам никакви проблеми, освен задължителното клатене на обороти и то, защото преди 4 години отказах да сменям наред кви ли не джаджи на обща стойност 2000 лева и добре, че отказах.
Може би 200 кубически сантиметра се усещат когато пуснеш климатика, това наистина е така.
Та какво искам да ти кажа. Тръгваш и гледаш да попаднеш на читав екземпляр, без значение дали е 1.8 или е 2.0. По важното е колата да е добра. Недей да се фиксираш избора си само върху литража.
Аз също търсех 2.0, но когато видях състоянието на мойта Убавица, забравих, че е 1.8.
Успех........."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Мерси много това е хубава приказка. Няма значение толкова литража в тоя случай защото и двете са доста големи и ме устройват
Колкото до избора като дойде време и набележа няколко в даден район ,ще помоля някой от този форум да дойде с мен за съвет и мнение все пак опита е с предимство благодаря още веднъж . Вече все повече се уверявам ,че в този форум има много хора който могат да помогнат и да те научат . Радвам се за което
Comment
-
Когато аз си търсех кола, понеже твърдо търсех 2.0, в една автокъща в която имаше само 1,8, продавачът взе да ме убеждава в предимствата на това, което предлага. Каза, че много повече се търсели 1,8 и поради това той и негови колеги пишели на табелите на реални 2.0 - 1,8.
Ама колко е вярно - само той си знае.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment